Welkom » Home

Mijn naam is Erwin

2020 is een stresserend jaar geweest voor de ene wat harder dan de andere, 150 cm afstand houden  van elkaar, mondmaskers aan. Geen tot weinig bezoek enz... 

Is een contactloos leven wel zo gezond? Het antwoord hierop is NEEN maar gezien de uitzonderlijke omstandigheden was dit misschien wel de veiligste maatregel welke onze overheid kon nemen. 

Deze nare periode is nu gelukkig voorbij. Als wij als medemens goed op onszelf en elkaar letten dan zal een tweede quarantaine misschien niet nodig zijn. 

 

De huisregels :  

De klanten kunnen bij mij een massage boeken. Voorlopig ga ik enkel aanhuis masseren, of op je vakantie bestemming. 

Vooraf spreken wij een vaste prijs af voor het aantal gezinsleden dat zich wil laten masseren. Tijdens de massage schenken we de rust om iedereen te kunnen laten genieten van de massage.  Ik geef max 6 massages achter elkaar. 

Heb je u nog nooit laten masseren, en ga je het voor de eerste keer eens proberen, wel je hebt gelijk. 

 

Waarom laten mensen zich masseren?

Massage is gezond voor je lichaam, een massage geeft je een heerlijk ontspannen gevoel.

Anti stres: Mensen die langdurig met stress leven, ontwikkelen gezondheidsklachten.  Spieren verkrampen, je lacht veel minder, je bent snel geïrriteerd, zelfs maag en darmproblemen. Dus heb je stress WEG ERMEE. Heb je reeds gezondheidsklachten, passeer dan eerst je huisarts. En vraag of een massage wel toegestaan is. 

Wij masseurs hebben NIET de vereiste studies om medische handelingen te doen, of een diagnose te stellen. 

Wij zullen bij de geringste twijfel u als klant doorverwijzen naar je huisarts. 

Wat doe ik wel als masseur, wel door massage technieken, ga ik je tot diepe ontspanning brengen, Door je spieren te manipuleren ( masseren ) gaan wij de spanningen weg nemen.  Als dit lukt, gaat er in je lichaam iets bijzonders gebeuren. Je eerste gevoel dat je krijgt is een losgemaakt gevoel. het tweede wat je ervaart is een gelukkig gevoel. 

Maar hoe is dit te verklaren, het is geen hocus pocus. Die gevoelens zijn te verklaren. 

Stress is een hele natuurlijke, en ook gezonde reactie van het lichaam. Het maakt je alert, geconcentreerd en efficiënt. De spanning maakt het lichaam ook klaar voor actie en dat is nodig om te kunnen reageren op bedreigende situaties. Maar in onze huidige samenleving. Moeten wij dit als mensen trachten te onderdrukken.  Je begrijpt dit onderdrukken is ongezond. Je lichaam blijft gespannen, zonder de kans te krijgen om te ontladen. 

Dit is dus een goede reden om je te laten masseren. Door te masseren verlagen wij het stress hormoon, En stimuleren wij het gelukshormoon, serotonine.

Hoe vinden de massages plaats:

Eerst kun je een afspraak maken, eens je op de afspraak bent, was je uw handen met water en zeep. dan volgt er een korte kennismaking, ik vraag je of je eventuele gezondheidsklachten hebt, ik leg je uit wat ik ga doen. want tijdens de massage ben ikzelf stil, enkel op de achtergrond klinkt aangename rustgevende muziek. 

Na de massage volgt er een afscheidswoordje en krijg je nog wat te drinken. 

Je kan ook meteen een nieuwe afspraak vast leggen.

 

Waar vinden de massages plaats, bij de klant thuis of 2de verblijf